• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 22 Nisan 2016 11:36

Yıldırım Şampiyonluk Kupasını Erzurum'a Getireceğiz >Özel haber <

Yıldırım Şampiyonluk Kupasını Erzurum'a Getireceğiz >Özel haber <

3 lig 2 grup ta Şampiyon olup kupayı taraftarlarımıza armağan edeceğiz diyen,Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,”Erzurum’da herkes şampiyonluğu hak ediyor. İzmir’de galibiyetten başka düşüncemiz yok” dedi.

BB.Erzurumspor Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “İzmir’de oynayacağımız Tire 1992 maçı öncesi hazırlık çalışmalarımızı futbolcularımın moral ve motivesi yüksek bir şekilde sürdürüp bugün İzmir’e moralli gidiyoruz. Erzurum’da futbolcularım olsun, taraftarlarımız olsun, herkes ‘yeter ki şampiyon olalım’ özleminin sabırsızlığını iple çekiyoruz. Biz BB Erzurumspor olarak hedefe kilitlendik ve mağlubiyet almadan inşallah döneceğiz. İzmir’de oynayacağımız maçımızı da kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ahmet Yıldırım olarak bende şampiyonluğu istiyorum, bu şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yolunda avantajlıyız. İzmir’deki karşılaşmada galibiyetten başka düşüncemiz yok. Diğer maçlarda olduğu gibi futbolcularıma güveniyorum. Bu maçımızı da alarak yuvamıza mutlu dönmek istiyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.