Kategoriler Haber Girişi : 07 Ekim 2016 09:41

Yıldırım:’’Of Maçı Zor Maç’’Futbolcular: Seriye Devam Etmek İstiyoruz >Tıkla İzle<

Yıldırım:’’Of Maçı Zor Maç’’Futbolcular: Seriye Devam Etmek İstiyoruz >Tıkla İzle<

Hafta sonu Ofspor la deplasman da oynanacak maç için,Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve Futbolcular kartv.net mikrofonlarına konuştular.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım: Çok şükür kazanarak devam ediyoruz, çok zorlu maça gideceğiz Of’a geçen seneden genç ve dinamik takım,3 lig den çıkan kadrolarını koruyorlar, bir iki iyi futbolcu takviye yaptılar, zor maç olacak deplasmanda oynuyoruz, inşallah oradan da bir önceki haftalar gibi kazanıp dönmek istiyoruz, Of maçı bizim adımıza çok zor maç olacak,

Futbolcular:

 Bizim için önemli bir maç, bir seri yakaladık, takımın havası iyi, of spor maçını da kazanıp bu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bizim takım hep neşeli arkadaşlık dostluk çok iyi.

Takımın öz güveni kendine geldi, üst üste maçlar kazanıyoruz, seriye devam etmek istiyoruz, en az kayıplarla mutlu sona ulaşmak, istiyoruz, Futbolcular, Geçen seneden beri arkadaşlığımız dostluğumuz devam ediyor,tam bir aile gibiyiz,takım birliğimiz çok iyi, bunu da bozmaya kimsenin gücü yetmez diyen futbolcular’’Takım ruhu birliği antreman’larada yansıyor, maçlara yansıyor,ligin en kaliteli takımı bizi diyorlar.

Golcü Albayrak, geçen hafta gol açılışını yaptığını inşallah of’ada golüm var, antrenmanlarımız çok iyi gidiyor, birlik beraberlik içerisinde.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.