Kategoriler Haber Girişi : 01 Ekim 2016 00:51

Yıldırım: ‘Daha yolun başındayız ,taraftarlarımıza güveniyoruz’ >Tıkla izle<

Yıldırım: ‘Daha yolun başındayız ,taraftarlarımıza güveniyoruz’ >Tıkla izle<

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım kartv.net'e yaptığı özel açıklama da :Taraftarlarımıza sezon sonunda tekrar şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz.

  https://www.youtube.com/watch?v=ni3w2pmNWEQ

  Geçen hafta deplasman da hem Adana Demirspor’u, hem de Bucaspor’u yendik. Daha özverimiz yerine geldi. Pazar günü Nazillispor’la oynayacağız o da ligin güçlü takımlarından biri. Zor maç olacak. Ama takımımız çok iyi mücadele ediyor özverili oynuyor. Tabi ki buradaki hedefimiz kazanmak olacak.

Son 3 haftadır iyi gidiyoruz, ama ligin sonunda şampiyon olursak kendimizi başarılı görmüş olacağız. Takımımızın kalitesi belli, taraftarımızın kalitesi belli önemli olan sezon sonunda şampiyon olabilmek.  Daha yolun başı inşallah sezon sonunda şampiyon olduktan sonra başarılı olduk diye biliriz.

Taraftarlar için Yıldırım şunları söyledi:

Taraftarlarımız sağa dışında olmalarına rağmen onlar bizim içimizde hissettiğimiz insanlar. İnanılmaz iyi destekleri var bize. Takım düştüğü yerden kaldıracak kapasiteleri var. Biz onlara çok güveniyoruz, onlar da bize güvensinler. İnşallah biz sezon sonunda şampiyonluğu onlara tekrar hediye etmek istiyoruz. İyi günde kötü hep yanımızdalar onlara teşekkür ediyoruz.

Ahmet Yıldırım: Antrenmanlar iyi. Herkesin isteği arzusu son derece mutluluk veriyor bize. Çalışmaları arkadaşlık ortamı, sezon başından beri hep söylediğim arkadaşlık ortamı çok iyi. Çalışmalar da iyi rekabet ortamı inanılmaz iyi. Bu da bizi hem zorluyor, düşündürüyor ama bir taraftan da başarı geldiği zamanda, galibiyet geldiği zaman da sevindiriyor. Dediğim gibi hedefimiz var bu hedefe yaklaşmak için takım içindeki herkese ihtiyacımız var. Hepsinin çalışmalarından memnunum.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.