• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 22 Haziran 2016 03:37

Vatandaşlara İftar Yemeğini Bulutlar Dağıttı >tıkla izle <

Vatandaşlara İftar Yemeğini Bulutlar Dağıttı >tıkla izle <

Palandöken Belediyesi’nin açmış olduğu iftar çadırına ilgi yoğundu.

Palandöken Belediyesi’nin açmış olduğu iftar çadırına ilgi yoğundu.

     Palandöken Belediyesi’nin Solakzade Camii yanında vermiş olduğu iftar yemeğine katılım oldukça genişti. Özellikle öğrencilerin yoğun katılımının söz konusu olduğu iftar çadırına Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da katılarak vatandaşlara yemek servisinde bulundu. İftar alanında bulunan vatandaşlarla sıcak sohbetlerde bulunan Bulutlar, kartv.net mikrofonlarına da röportaj verdi.

     Orhan Bulutlar: “Görüyorsunuz ki yemeğimiz oldukça bereketli. Öyle tahmin ediyorum ki katılım gösterenlerin çoğu öğrenci. Bundan ben belediye başkanı olarak fevkalade bir şekilde mutluluk duyuyorum. Yani öğrencilere hizmet etmek de bizim için ayrı bir kıvanç kaynağıdır. Bu ay mağfiret ayı, dayanışma ayı, fakirlerin ve yoksulların sevindiği bir ay. Dolayısıyla bu ayı iyi değerlendirmemiz lazım. İşte bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden biri de budur.” dedi.

     Bulutlar sözlerini şöyle bitirdi: “Rabbim bizi Ramazan’a nasıl kavuşturduysa Kadir Gecesi’ne ve bayrama da kavuşturmasını diliyor, herkesin Ramazan’ını ve bayramını şimdiden tebrik ediyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.