• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 06 Ağustos 2024 17:47

Vali Çiftçi'den EGC'ye ziyaret

Vali Çiftçi'den EGC'ye ziyaret

Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum Gazeteciler Cemiyetini (EGC) ziyaret ederek Başkan Mehmet Musa Çakır ile görüştü. Geçtiğimiz günlerde KUDAKA’da gazetecilere yapılan saldırıya da değinen Vali Mustafa Çitçi, müfettişlerin görev başında olduğunu kaydederek konunun takipçisi olduklarını kaydetti.

 

Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. EGC’de gerçekleşen ziyarette Vali Çiftçi’yi Başkan Mehmet Musa Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Kentin sorunları ve gündeme dair konuşmaların yapıldığı görüşmede Vali Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz günlerde KUDAKA’da Pusula Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevda Güneş İncesu ile Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu’nun maruz kaldığı saldırıya da değindi.

“Türk’ün töresinde böyle bir şey yoktur”

Vali Çiftçi, yaşananların hoş olmadığını kaydederek gereğinin yapılacağını dile getirdi. Müfettişlerin çalıştığını kaydeden Vali Çiftçi, “Şuan araştırmalar yapılıyor, yaşananları onaylamıyoruz. Sonuç ne olursa olsun öncelikle Türk’ün töresinde böyle bir şey yoktur. Evine geleni güzel bir şekilde ağırlarsın” dedi.

 

 

Şeyma TAHİR