• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 28 Temmuz 2017 14:38

Ünlü isimlerin yağmur paylaşımları

Ünlü isimlerin yağmur paylaşımları

İstanbul'da dün etkili olan şiddetli yağış ve dolu sonrası ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yağmur paylaşımlarında bulundu. Bazı isimler şiddetli yağışa trafikte yakalanırken, kimileri de ceviz büyüklüğündeki doluyla fotoğrafını paylaştı.

İstanbul’da dün etkili olan şiddetli yağış ve dolu sonrası ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yağmur paylaşımlarında bulundu. Bazı isimler şiddetli yağışa trafikte yakalanırken, kimileri de ceviz büyüklüğündeki doluyla fotoğrafını paylaştı.

Dün akşam saatlerinden itibaren İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli yağış hayatı durma noktasına getirdi. Yollar göle dönerken, birçok noktada ağaçlar devrilip, çatılar uçtu. İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış ve dolu sonrası ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Bazı isimler şiddetli yağışa trafikte yakalanırken, kimileri de ceviz büyüklüğündeki doluyla fotoğrafını paylaştı. Ünlü isimler o anları sosyal medya hesaplarından şu sözlerle dile getirdi:

Demet Akalın: “Cuma günü tüm dualarımıza ekleyelim. Vatanımızı, evimizi, barkımızı afetlerden koru Yarabbi, geçmiş olsun canım İstanbul”

Felakete trafikte yakalanan Murat Boz: “Arabanın camı kırıldı. Bu nasıl bir doludur? Bu kadar uzun süre devam edenine ömrümde ilk defa şahit oluyorum”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.