• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 07 Aralık 2016 12:58

Türkiye Taekwondo Fedarasyonu As Başkanlığına 3.kez Dadaş Zekeriya Tutar seçildi ..

Türkiye Taekwondo Fedarasyonu As Başkanlığına 3.kez Dadaş Zekeriya Tutar seçildi ..

Aslen Erzurumlu olan Dadaş Başkan:''Genel Kurul sonrasında Türkiye Tekvando Federasyonu As Başkanlığına ve icra kuruluna 3.kez Tuzla'nın Tanınan siması Tuzla spor Kulübü yönetim Kurulu üyesi Zekeriya Tutar tekrar seçildi ..

Türkiye Taekwondo Federasyonunun seçimli olağan genel kuruluna tek aday olarak giren Doç. Dr. Metin Şahin, 4 yıl için tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Ankara Crowne Plaza Otel’de gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Federasyonu  4. Olağan ve 5. Mali Genel Kurulu’nda, 298 delegenin 214’ü oy kullandı. Oyların 210’unu alan Şahin, bir kez daha 4 yıllık süre için başkanlık görevine seçildi. Dört oy ise geçersiz sayıldı. Divan başkanlığını Hatip Çopur’un yaptığı genel kurulda ayrıca faaliyet ve denetim raporları ibra edildi.

YÖNETİM KURULU

Doç. Dr. Metin Şahin’in başkanlığındaki federasyonun yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: 
“Oktay Duymaz, Yusuf Alperen Ayar, Ahmet Candan, İbrahim Uzun, Recep Temtek, Kemal Bilim, A. Ziya Yalçınkaya, Cemal Palamutçu, Zülküf Türkoğlu, Seyfullah Özdemir, Turgut Babuşçu, Zekeriya Tutar, Zafer Çoktan ve Mustafa Küçüker”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.