• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 04 Şubat 2019 10:47

Türkiye Bu Hakemi Konuşuyor

Türkiye Bu Hakemi Konuşuyor
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında BB Erzurumspor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor Maçının hakemi Özgür Yankaya'nın yanlı tutumu damga vurdu

Türkiye’nin her kesiminden tepki yağıyor

BB Erzurumspor,  Çaykur Rizespor maçının hakemi olan Özgür Yankaya’ya Tüm Spor otoritelerinin ortak tepkisini alan bir Haken olarak tarihe geçti .

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından maçın orta hakemini eleştirerek, “Puanlarımız bile bile çalınıyor” dedi.

Hüseyin Üneş, “Dünkü maçta hakem Özgür Yankaya maçı katletti. Verdiği yanlış kararlar neticesinde bu takımı yenildi. Yazıktır, günahtır. Var uygulaması ne kadar doğru olsa da başında ki hakemler yanlış kararlar verdiği sürece varın bir anlamı kalmıyor” dedi.

Özellikle TRT Spor Programında Eski hakem Mustafa Çulcunun değerlendirmelerinde sarf ettiği cümleler yorumlar adeta Erzurumspor’un doğrandığını doğruluyor. Çulcu verilmeyen golün uzaktan yakından faulle alakası olmadığını ve Egemene ceza sahası içinde yapılan hareketin faul ve penaltı olduğunu ileri sürdü.

Geceden beri sosyal medyada karşılamanın hakemi Özgür Yankaya ve VAR Hakemlerine büyük tepkiler yağmaya devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.