Kategoriler Haber Girişi : 17 Ağustos 2018 14:05

Taraftarların Paso lig İsyanı…

Taraftarların Paso lig İsyanı…

BB. Erzurumspor taraf tatarları TFF ye isyan etti

BB.Erzurumspor’un en büyük taraftar gurubu olan Dadaşlar gurubu,Şehirde bir tane pasolig satış noktası olmasına ve Tff nin ilgisiz kalışına isyan ettiler.

İşte Dadaşlar Grubu Tribün lideri Zafer Lömenler Dadaşlar gurubu Dernek Başkanı Tevhit Ergin,Mavi beyazlı taraftarların mağduriyetini ifade ederek tepkilerini şöyle dile getirdiler.

Bu nedir ya . Memleketi rehinmi aldınız . Sıcağın alnındaki bu zulüm yeter. Tff Erzurumspor taraftarına zülüm etmekten vazgeç.!
Staddaki boş gişelerde neden passolig satışı yapılmıyor. Yazıktır günahtır bu taraftara. Bu işin kulüple filan alakası yok tek yetkili Tff ve ona bağlı olan passolig yönetimidir. 

PASSOLİG YETKİLİLERİNİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ !

17 yıl sonra çıktığımız süperlig’de şehrimiz ve taraftarlarımız güzel bir havayı yakaladı ancak passolig engeline takıldı.

BÜTÜN GİŞELER AKTİF ÇALIŞMALI

Taraftarlarımız günlerdir passo kart ve bilet almak için beklemekte tek bir gişe olarak değil stadyumda bulunan diğer 2 gişenin faliyette geçerek hizmet vermesi gerekmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.