• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 29 Nisan 2016 15:23

Taraftarların Gönlüne Taht Kuran Başkan Ali Demirhan>Özel haber<

Taraftarların Gönlüne Taht Kuran Başkan Ali Demirhan>Özel haber<

Milletvekili olamadı ama BB. Erzurumspor'a Kulüp Başkanı oldu. Erzurumspor'u Şampiyonluğa Yönetimiyle taşıdı ve Taraftarların gönlüne taht kurdu, Ali DEMİRHAN. Kısa sürede büyük bir başarıya imza atan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali DEMİRHAN,

Takımın kötü gittiği dönemlerde bile her konuşmasında taraftarlarımız sabretsinler, bu takım şampiyon olacak diyerek moralleri yüksek tutmuş ve şampiyonluğa inanmıştı. Şimdi sözünü tutmanın mutluluğunu yaşarken, Takımını yönetimiyle birlikte, Şampiyon yaptı.

MEMLEKETİNE HİZMET ETME HAYALİ, MİLLETVEKİLLİĞİ İLE OLMASA DA KULÜP BAŞKANLIĞIYLA GERÇEK OLMUŞTU

Ali DEMİRHAN’ ı aslında fazla kimse tanımıyordu, Yalova doğumlu olan DEMİRHAN aslen Erzurumluydu, Avukat ve İş adamıydı, Yalova yerine memleketi olan Erzurum Milletvekilliği için AKP den Aday adayı olmuştu, Âmâ sıralamaya giremeyerek Milletvekili olamamıştı.

BB. Erzurumspor onursal başkanı Mehmet SEKMEN’ in teklifiyle BB. Erzurumspor Kulüp başkanlığına aday oldu ve tek liste olarak Kulüp Başkanlığına ekibiyle birlikte getirildi.

ALİ DEMİRHAN: BESMELE İLE İŞE BAŞLAMIŞTI

2015 Temmuz ayı sonunda yapılan Kongrede Erzurumspor Kulüp Başkanı seçilen, Avukat Ali DEMİRHAN’ ın besmele ile başladığı konuşması şöyleydi;
“Her şeyden önce bizi bu makama, bu mevkie layık gördüğünüz için tüm halkımıza, Erzurumspor taraftarına, sivil toplum kuruluşları ve vakıflara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sayın Başkan ve yönetimine her şeyden önce teşekkür ediyorum. Erzurum’a söz veriyorum, şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. Bu hizmet bayrağını hep beraber yükselteceğiz. Mevki ve makamlar önemli değildir, hatta geçicidir. Önemli olan; Hakk’a ve halka hizmet edebilmektir. ‘’

BAŞKAN ALİ DEMİRHAN BİR YILDA BÜYÜK SÜRPRİZ YAPARAK TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ OLDU.

Şimdi karşılaştığı birçok zorluğu, sabrı ve inancı ile aşarak taraflı tarafsız her kesimin desteğini aldı ve bu kararlılığı azmi ile başarıya ulaştı. Artık BB. Erzurumspor Şampiyon olmuştu, Çatlak sesleri susturmuştu, Şimdi sevinme sırası Ali DEMİRHAN’ da.

BAŞKAN ALİ DEMİRHAN SÖZ VERDİ ERZURUMSPOR 50 YILINDA SÜPER LİGDE OLACAK

Başkan DEMİRHAN”kartv.net yayınında, özel konuşmuştu ve bu takımın yeri burası değil ”Türkiye’nin 5.büyük takımı Erzurumspor’dur.48 yıllık geçmişe sahip olan bu kulüp takımı, 50. Yılında süper ligde olacaktır.Onursal Başkanımız Mehmet SEKMEN ben ve yönetimimiz, bu Mübarek Şehir Erzurum’a ve Erzurumspora hizmet etmeye devam edecektir, Bu takımın Taraftarı her şeyin en iyisine layıktır demişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.