Kategoriler Haber Girişi : 04 Nisan 2016 14:28

Taraftar Yönetim Futbolcu (Vallahi Olacak Billahi Olacak Erzurum Bu Sene Şampiyon Olacak..

Taraftar Yönetim Futbolcu (Vallahi Olacak Billahi Olacak Erzurum Bu Sene Şampiyon Olacak..

B.Belediye Erzurumspor Taraftarlarıyla birlikte Şampiyonluk Şarkıları Söylüyor..Şehir inandı, Takım inandı, Yönetim inandı. Kalan 5 Maçın 4 alması halinde Mavi beyazlılar,Şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye ye Duyuracak..

B.Belediye Erzurumspor Taraftarlarıyla birlikte Şampiyonluk Şarkıları Söylüyor..Şehir inandı, Takım inandı, Yönetim inandı. Kalan 5 Maçın 4 alması halinde Mavi beyazlılar,Şampiyon olduklarının Türkiye ye Duyuracaklar.

Dadaşlar Silivrispor maçına ara vermeden hazırlanıyorlar, Arsin Galibiyeti sonrası lider olmanın vermiş olduğu heyecan ve gururla Taraftarlarıyla kucaklaşan Mavi beyazlı Futbolcuların diline de dolaşan şarkı (Vallahi Olacak Billahi Olacak Erzurum Bu Sene Şampiyon Olacak..

Kulüp Başkanı Ali Demirhan Taraftarları Tribünlere davet ederek birde sürprizlerinin olduğunu Facebook hesabından duyurdu.

Demirhan : Değerli Arkadaşlar, Çarşamba günü saat 14.30 da oynayacağımız Silivri maçının akşam saatine alınması mümkün değildir.. Ama bu değerli taraftara başka bir süprizimiz olacak..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.