• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 04 Mart 2019 16:56

Taraftar Gözüyle Yunus Emre Kavaz Yazdı

Taraftar Gözüyle Yunus Emre Kavaz Yazdı
İsmi lazım değil; 81 vilayette siyasette ve sporda hangi alanda olursa olsun!
Vatanseverliği ile millet perverliği ile bilinen Erzurumluları ne hikmetse Süper lig de kimse istemiyor. Erzurumspor’dan golü yiyen bağırıyor feryat figan Erzurum kümeye diye! Aslında haksız da değiller. Bize büyük bir uyarı yapıyorlar Düşeceksiniz diye ama ; Yöneticilerimiz de bu tezahüratları duyunca Erzurum düşmanlığı olarak yorumluyor ve basına sosyal medyaya sürüyor. ‘’Bakın gördünüz mü? Düşmanımız ne kadar çok? Bizi istemiyorlar’’ diyerek alınan başarısız sonuçlara kılıf arıyoruz. Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek, Beyefendi düzgün bir kişiliği var. Lakin hocamıza hatırlatmamız gereken bir şeyler var. Hocam Kamuoyu takdirleri ve spor yorumcularının takdirleri kendilerine kalsın.
ÇÜNKÜ TAKDİRLER VE TEBRİKLER BİZE PUAN OLARAK DÖNMÜYOR.
Ateşten bir gömlek giyinmişiz. 10 hafta kalmış ligin bitmesine. Biz halen daha kazanmamız gereken maçları kazanamıyoruz. Teknik Direktörümüz sürekli olarak: Kontrollü oyundan bahsediyor. Fakat bahsettiği inandığı sistemde de hocamızın başarısız olduğunu görüyoruz. Hocamız kendisinin başarılı olduğunu hissetse de bu takımın 17. Sırada olduğunu birileri ona hatırlatmalı. Hocamızın kendisine göre doğru kabul ettiğini ne yazık ki Süperlig kabul etmiyor. Sayın Özdilek’in kendisini başarılı hissetmesi gayet doğal. 17.sırada ki istikrarımız ve başarımız devam ediyor. Kimseye kaptırmıyoruz Alimallah. Kulüp yöneticilerimizin TFF’ye ve MHK’ya yaptığı ziyaretlerin bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Fifa kokartlı olan Hakemimiz Başakşehir ile oynadığımız müsabakada Başakşehir oyuncusu Epreanua’ya 2.sarı kartı gösterip oyundan atmadığı gibi Dün oynanan Erzurumspor Galatasaray maçında da Emre Taşdemiri 44.Dakikada ki hareketine sarı kart vermemesi de çok enteresan oldu. Fegulinin Leoya yumruğunu ise eş geçti Cüneyt Çakır gibi bir hakemin Erzurumspor maçlarını idare et diye gönderildiğini düşünmeye başladım artık. Var sistemi geldikten sonra futbolun adil olacağına olan inancımız tamamen yok oldu.
Erzurum’a NE VAR? ‘’NE DE YOK’’ ‘’ YOK YOK’’
Bütün takımlar bu tip maçlarda hakem üstünde baskı kurarlardı. Belediye takımı olduğumuzdan mı bilinmez! Takımın ve belediyenin kurumsal kimliğine laf gelmesin diye hakeme en ufak baskı yapmıyoruz. 1.Mehmet ve 2.Mehmetin arasında fark yok ikisi de takımı 17. Sırada tutmayı başarabildi. Mehmetler 17. Sırada istikrarlı ve başarılı. Mehmet Özdilek hocamız düşme iddialarını kabul etmese de rakip taraftarlar sağ olsun zorumuza gitse de bize her maç hatırlatıyorlar. Mehmet hocam bey efendi kişiliğin ve düsturun ile gönüllerimize taht kurdun. Lakin işler yerinde gitmiyor. Dost olduk zaten dost kalalım hocam. Sen bize bir iyilik yap.
‘’SEN YOLUNA BİZ YOLUMUZA’’ gidelim.
Buraya kolay gelmedik hocam. Erzurumspor’un en büyük destekçisi taraftardır. İçerde dışarıda fark etmiyor. Kapalı gişe… Bizlerin kümede kalma inancı halen devam ediyor.Futbolcularımızın azmininde bu yolda olduğunu görüyoruz. Memleketimiz şehrimiz için inşallah iyi şeyler olur. Hani derler ya yapmasan da yaptı derler. Erzurumspor için de öyle
‘’DÜŞMESEN DE DÜŞTÜ DERLER’’ GERÇEKLERİ GÖRME ÜMİDİ İLE HAYDİ ERZURUMSPORLULAR EL ELE GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Konuşma Sonu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.