• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 04 Temmuz 2016 10:22

Tansiyondan Müthiş Final >tıkla izle<

Tansiyondan Müthiş Final >tıkla izle<

Büyükler ve Çocuklarla Arefe toplayarak,Arafalık geleneğini hatırlatan program'' Dedelerin müthiş yarışı ile de sezon finalini yapmış oldu.

Ramazan aylarında ekranların fenomeni haline gelen Tansiyon programı bu yılda yine herkesin vazgeçilmezi oldu. Salih Yalçın’ın hazırlayıp sunduğu program kartv.net internet sitesinde izlenme rekorları kırıyor. 13 yıla yaklaşan bu sürede ramazan aylarında ‘Tansiyon’ kış aylarında ise ‘Kardan Adam’ programları ile beğenisini her geçen gün artıran program yapımcısı Salih Yalçın, halktan gelen teveccüh ile yeni programlar için kolları sıvadığını söyledi.

DİKKAT ÇEKEN BAZI GÖRÜNTÜLER

Dedelerin yarışması, Çocuklarla Arife toplanması, Çubuk denge oyunu, Hayali Cam silinmesi,vs.bir çok sürprizin olması programı bu Ramazan da renkli geçmesine neden oldu.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin, desteğini alan program, Erzurum adına A’dan Z’ye herşeyi bulmak mümkün. Erzurum’a dair unutulmuş değerlerin tanıtıldığı, ‘Tansiyon’ programında bununla beraber özellikle Erzurum’da ramazan temasına vurgu yapılıyor. Erzurum’da ki ramazan etkinliklerinin dikkatle takip edildiği programda ayrıca 7’den 70’e herkesle yapılan röportajlarda şaşırtmalı cevabı olan sorulara da rastlamak mümkün.

 

ŞAŞIRTMACA SORULARLA HERKES EĞLENİYOR

Aktif kamera ve elinde mikrofonu ile Erzurum’da gezmedik sokak cadde bırakmayan Sunucu Yalçın, vatandaşlara sorduğu şaşırtma sorularla da dikkat çekiyor. Zenci bebeğin dişleri ne renk? Erzurum’da Havuzbaşı’nda bulunan Atatürk heykelindeki atın hangi ayağı havada?  İnsan ne kırınca sevinir? Soruları halk arasında da sürekli sorulur hale geldi. Programlarda vatandaşlara tebessüm ettirme gayretinde olduğunu söyleyen Yalçın, “Türkiye’de her ilde ramazanın ayrı bir huşusunu görmek mümkün. Fakat Erzurum’da bir şehir oruç tutuyor diyebiliriz. Şehrin en işlek caddesi Cumhuriyet Caddesi bile iftar saatlerinde bir anda sessizliğe bürünüyor. Öyle ki Erzurum’da sırf ramazan ayını geçirmek için gelen yerli turistlere bile rastlayabilirsiniz. Erzurum’un bu güzelliğini ekranlara taşımaktan mutluluk duyuyorum. Tansiyon programına katılan herkes çocukluğunu yaşar gibi şen ve neşeli. Programın bazı bölümleri ise çocuklarımızı eğitici nitelikte. Yangın görünce nereyi ararsınız? Kaza gördüğünüzde telefonda nereyi ararsınız gibi sorularla hem halkı bilinçlendiriyoruz. Hemde programın maksadına ulaşmasına katkı sağlıyoruz.https://www.youtube.com/watch?v=r8mB4jOYQAw&feature=youtu.be

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.