• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 14 Nisan 2017 11:05

Siz Değil miydiniz Erzurum'a …

Siz Değil miydiniz Erzurum'a …

Bugün Saat 15:00 | Kazım Karabekir Stadyumun'da Keçiören gücünü ağırlayacak olan BB.Erzurumspor mutlak galip gelip üzerlerindeki ölü toprağı atmak istiyor.

Geçen yıl bu zamanlar şampiyonluk şarkılarını söyleten heyecanlı diri canla başla mücadele eden futbolcular Erzurum’a şampiyonluk kupasını getirmişlerdi.

Bu yıl sezonun ilk yarısında aynı tempo ve başarı vardı. Ama ne olduysa İstanbulspor maçıyla başlayan mağlubiyet serisi bu güne kadar devam etti.

Yine sezonun ilk yarısına bakarsak sadece iki mağlubiyet var oda kendi saha ve seyircimiz önünde.. Önce Amede,sonra istanbulspor’a kaybetmişiz,şimdi ise son 4 maçta 2 puan almışız.

Bugün bu Keçiören maçı kimilerine göre fazla ilgi görmeye bilir,ama biliyoruz ki bu  maç çok önemli.

Biz kartv.net olarak.İnanıyoruz ki geçen yıl ve bu yılın ilk devresinde canını dişine takan bu futbolcular,her ne kadar moral olarak iyi görünmese de bugün bu maçı rahat alacaklarına inanıyoruz.

Her şey bitmiş değil kimse küsmesin umut oldukça hedefte vardır. Biz destek verelim Dadaş yürekli futbolcularımız da yüreklerini koysunlar,bu maçı alsınlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.