• Şenyurt inşaat
Gündem Haber Girişi : 26 Kasım 2018 09:20

Sevimliye Binaen

Sevimliye Binaen

Erzurum’umuzun değeri, kalplerin fatihi kıymetli arkadaşım Prof. Dr. Serdar Sevimli, MHP’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başakanlığına aday gösterilmiştir. Sevgili arkadaşımın aday gösterilmesinde başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere Parti üst yönetimine, Kıymetli milletvekilimiz, değerli hocam Prof. Dr. Kâmil Aydın’a, İl Başkanı Naim Karataş’a, adını zikredemediğim emeği geçen herkese şahsım ve sevenleri adına çok teşekkür ediyorum.
Sevgili arkadaşım her şeyden önce adamlığıyla, insanlığıyla, daha bir sürü yüksek meziyetiyle bu göreve fazlasıyla layıktır. MHP’den adaylığı kendisi için bir şeref olduğu gibi, kendisinin aday gösterilmesi de MHP için bir şereftir. Böyle insanlara sahip çıkan partilerimize de bu anlamda minnettarlık duyuyoruz.
Sevimli’nin adaylığı, Parti açısından çok isabetli bir seçim olduğu gibi, Erzurum’a ve Erzurumluya gösterilen saygı açısından da çok isabetli olmuştur. Parti üst yönetiminden il yönetimine kadar, bu süreçte emeği geçen herkese bir Erzurumlu olarak da çok teşekkür ediyorum.
Sevgili arkadaşıma da çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta muvaffakiyetler diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.