• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 30 Ağustos 2024 13:50

Sekmen ve Akpunar'dan ilk buluşma

Sekmen ve Akpunar'dan ilk buluşma
31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilen ve geçtiğimiz günlerde AK Parti saflarına katılan Emrullah Akpunar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar’dan beklenen ilk buluşma gerçekleşti. Akpunar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve geçtiğimiz günlerde rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alarak AK Parti’ye geçiş yapmıştı. AK Parti'nin 23. Kuruluş Yıldönümü programında Ankara'da birlikte boy gösteren Sekmen ve Akpunar’ın Erzurum'da ne zaman bir araya geleceği ise merak konusuydu. İkiliden beklenen kareler geldi.

Beklenen buluşma gerçekleşti

Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Hüseyin Güler ve Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Akarsu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Başkanlar Aziziye Belediyesinin hizmet, yatırım, proje ve hedeflerine yönelik çeşitli istişarelerde bulundu.  Başkan Sekmen, “Bakanımıza nazik ziyaretleri ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verirken, Akpunar ise, “Kıymetli Başkanımıza, yakın ilgisi ve konukseverliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Nesrin DEMİR