• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 02 Haziran 2016 10:38

Rektör adayı Prof. Dr. Medine Güllüce'den anlamlı ziyaret

Rektör adayı Prof. Dr. Medine Güllüce'den anlamlı ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Medine Güllüce Kadın ve Demokrasi Derneğine (KADEM) ziyarette bulundu. Derneğin Erzurum temsilciliğine bulunduğu ziyarette KADEM Erzurum Temsilcisi Fatime Alkan'a çiçek takdim eden Prof. Dr. Medine Güllüce, kadınlarımızın sahip olduğu birikimlerin ülkemizin gelişimi için kullanılması amacıyla dernekte yapılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu belirtti.

Sıcak bir sohbet şeklinde gelişen konuşmanın devamında Prof. Dr. Güllüce KADEM’in ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak güncel çalışmaları hakkında bilgi aldı. KADEM’in, kadınlarımızın bir taraftan öz değerlerini muhafaza ederken diğer taraftan ulusal ve uluslararası platformlarda dünya kadınları ile rekabet edecek düzeye gelmeleri için çalıştığını belirten Fatime Alkan bu hedef için her vatandaşımızın desteğinin çok önemli olduğunu belirtti. Kadınlarımızın üniversitelerdeki sorunlarının da konuşulduğu sohbetin devamında ise Fatime Alkan, dünya üniversitelerinin web tabanlı değerlendirmesinin ve buna göre sıralamasının yapıldığı Webometrics sisteminin 2016 yılı için belirlediği Türkiye’nin en başarılı bilim insanları sıralamasında ilk 500 bilim insanı arasına giren Prof. Dr. Güllüce’nin başarısının kendilerini ziyadesiyle gururlandırdığını ifade etti. Rektör adayı Prof.Dr. Güllüce ise KADEM’in çalışmalarının ülkemiz için ne denli önemli olduğunu vurgulayarak iyi niyet temennilerinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.