• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 18 Şubat 2016 10:41

PYD ÜYESİ ÇIKTI

PYD ÜYESİ ÇIKTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da dün akşam meydana gelen terör saldırısının Türkiye'deki terör örgütü mensupları ve Suriye'den gelen YPG üyeleri tarafından gerçekleştirildiğini ve olayla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Davutoğlu, terör saldırısının failinin Suriye uyruklu PYD üyesi Salih Necar olduğunun belirlendiğini de söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da dün akşam meydana gelen terör saldırısının Türkiye’deki terör örgütü mensupları ve Suriye’den gelen YPG üyeleri tarafından gerçekleştirildiğini ve olayla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Davutoğlu, terör saldırısının failinin Suriye uyruklu PYD üyesi Salih Necar olduğunun belirlendiğini de söyledi. 

Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasınınsatır başları:

Dün yapılan saldırı asker ve sivil memurlarımıza yönelik olmuştur. Bu saldırı sonrası Cumhurbaşkanımız’la beraber değerlendirdik.

Tüm failler aydınlatılmıştır.İntihar saldırısını gerçekleştirenler belirlenmiştir. Saldırının TPG irtibatı ortaya çıkarılmıştır. 

Saldırganın ismi Suriyeli SAlih Necar YPG ile bağlantısı var.

Saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenler ve dolaylı yoldan destek veren kim varsa cezalandırılacaktır. 

Bu terör saldırıları milletin devlete olan öz güvenini sarsmak istiyor. Bunu başaramayacaktır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.