• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 07 Ekim 2016 16:46

Palandöken Aşure İle Tatlandı >Tıkla İzle<

Palandöken Aşure İle Tatlandı >Tıkla İzle<

Palandöken Belediyesi: Muharrem ayını dolayısıyla her yıl düzenlemiş olduğu, Aşure ikramını, Yenişehir,Solak Zade Camisinde’’Cuma namazı sonrası yaptı. Konuyla ilgili kartv.nete bir  açıklamada bulunan,Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,şunları söyledi.Tıkla izle<

https://www.youtube.com/watch?v=WOXkUWUruu4 

Başkan Bulutlar:’’Yaklaşık 20 bin kişiye Aşure dağıtıyoruz. Palandöken ilçemizde bulunan 11.Camimizde de bugün, Cuma namazı sonrası’ Aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz bu Aşure ikramını bu senede, Allah nasip etti yine yapıyoruz. Muharrem ayının, çok özellikleri var, Hazreti Ademden günümüze kadar, hatta kıyamete kadar bulunan bir çok hadiselerin, yaşandığı bir aydır.

Palandöken Belediyesi olarak birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamıza, vesile olsun düşüncesiyle geleneksel hale getirdiğimiz bu Aşure dağıtım ikramımızı bu yılda yapıyoruz. Allah kabul etsin, katılanlara da afiyet olsun dedi.

Cuma namazı sonrası Solak Zade Cami önünde Aşure Alan ve yiyen vatandaşlarda, Bu geleneğin devam etmesini isteyerek, devamını dilediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.