Kategoriler Haber Girişi : 27 Kasım 2015 10:38

>Özel Haber<

>Özel Haber<

Kanal 28 Tv.de , yayınlanan Gülerce'ile Diyar diyar programı'' İstanbul Maltepe Erzurum vakfında Vakfında çekildi. Programın Sevilen sunucusu, Güler Kahramanın hazırlayıp sunduğu'' Gülerce İle Diyar diyar Programı:Büyük yankı uyandırdı.Erzurum ve Erzurumspor konuşulduğu Programa Çok sayıda Erzurumlu katıldı ve program reyting yaptı.

DÜN GECE GÜLERCE’ DE HEP ERZURUM KONUŞULDU.

Kanal 28 Tv.de , yayınlanan Gülerce’ile Diyar diyar programı” İstanbul Maltepe Erzurum vakfında Vakfında çekildi.
Programın Sevilen sunucusu, Güler Kahramanın hazırlayıp sunduğu” Gülerce İle Diyar diyar Programı:Büyük yankı uyandırdı.Erzurum ve Erzurumspor konuşulduğu Programa Çok sayıda Erzurumlu katıldı ve program reyting yaptı.

Gülerce’ile Diyar diyar programına: Erzurum’un Sevilen ses sanatçısı,İbrahim Erkal, Erzurumspor Kulüp  Başkanı,Ali Demirhan ve Yönetimi,Erzurum Dernekleri ve Federasyon başkanları, yine Erzurumlu iş adamları ve ses sanatçıları katıldı.

GÜLER KAHRAMAN: GİRESUN TV.Sİ OLAN KANAL 28 DE.ERZURUM ADINA BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

Erzurum’un İstanbul’daki Sevilen sunucusu Güler Kahraman’ Uydudan yayın yapan,Bir Giresun’Kanalı Tv 28 de”Yüzlerce Erzurumluyu bir araya toplayarak Erzurum ve Erzurum’sporu konuştular.

PROGRAMA BÜYÜK İLGİ VARDI: ERZURUM MİLLETVEKİLLERİ’DE TELEFONLA KATILDILAR

Gülerce Diyar diyar Programında neler yoktu ki.Erzurum ekipleri,Folklor Kadın barları,Minik Barcıların gösterileri vardı. İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı, Ahmet Ağırman:,Erzurum tarihinden örnekler vererek renklendirdiği sözlerine birde Erzurum Milletvekilleri, Zehra Taşkesenlioğlu ve İbrahim Aydemirin de Tlf.la katılması geceyi renklendirdi.

PROGRAM GENELİN DE HEP ERZURUMSPOR KONUŞULDU

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ve yönetiminin Hafta sonu oynanacak Altay maçı ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

Kulüp Başkanı Demirhan, Milletvekilliği aday adayı olduğumda Erzurumspor,da gördüğüm ilgi kadar ilgi görmemiştim.Erzurum beni bağrına bastı , Her Erzurumspor Maçına gittiğimde tanımadığım insanlar tarafından evlerine davet ediliyorum büyük ilgi ve alaka görüyorum dedi.

  İstanbul Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı başkanı Süha Dengizek,Erzurum Kadıköy Vakfı Başkanı Mehmet Sabri Seven ve diğer Vakıf başkanların da tanıtıldı..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.