• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 06 Ağustos 2024 17:43

Özcan'a TFF'de görev

Özcan'a TFF'de görev
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri ardından Engelli Koordinasyon Kurul üyeliğine seçilen Abubekir Özcan getirildi.

Ankara Esenboğa Havalimanı Baş Müdürü Erzurumlu Ebubekir Özcan TFF Engelli Koordinasyon Kurulu’na seçildi. Kerim Vural Başkanlığındaki kurulda Ebubekir Özcan ile birlikte, Osman Çakmak, Hamza Doğan, Hüseyin Küçük, Serkan Çakmaklı, Hasan Serkan Canmutlu, Serkan Yıldız, Yalçın Sarıkakaya yer aldı.

Abubekir Özcan  kimdir?

1971 Erzurum doğumlu olan Özcan Evli ve 3 Kız 1 Kız torun sahibi.  İlk-orta-lise- ön lisans ve Lisans öğrenimi Erzurum’da tamamlayan Özcan 37 yıldır kamu kurumlarının yönetim kadrolarında çalıştı.

Uzun yıllar Erzurum Havalimanı  Nöbetçi Meydan Müdürlüğü yaptıktan sonra 2022 yılında DHMİ Konya Havalimanı Müdürü olarak atanan Özcan, 15  Mayıs 2024’te Başkent Ankara’da Esenboğa Havalimanına Baş Müdürü olarak atandı. Bir çok sivil toplum kuruluşunda görev alan Özcan, Erzurumspor FK yönetiminde de görev aldı. Türkiye Milli Paralimpik Komitesi yönetim Kurul Üyeliği  ve Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Disiplin Kurul Üyeliği ve halen devam etmekte olan Özcan, yaklaşık 30 yıldır engellilerle ilgili gönüllü çalışmalarda bulunuyor.

 

Şeyma TAHİR