Kategoriler Haber Girişi : 10 Aralık 2015 17:06

OSB’DEN TÜRKMENLERE DESTEK

OSB’DEN TÜRKMENLERE DESTEK

 Erzurum Organize Sanayi Bölgesi, Bayırbucak Türkmenleri için gıda yardımı kampanyası başlattı.  OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, Bayırbucak Türkmenleri'ne gönderilmek üzere başlattıkları yardım kampanyasına tüm Erzurumlu işadamlarının destek olmalarını istedi.

 Erzurum Organize Sanayi Bölgesi, Bayırbucak Türkmenleri için gıda yardımı kampanyası başlattı. 
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, Bayırbucak Türkmenleri’ne gönderilmek üzere başlattıkları yardım kampanyasına tüm Erzurumlu işadamlarının destek olmalarını istedi.
Suriye’de ki Türkmenlerin bir yanda Rus ve Rejim güçlerinin saldırılarına maruz kaldıklarını öte yanda barınma, açlık ve salgın hastalıklar ile mücadele ettiklerini anımsatan Ergüney, “Bizler tarih boyunca her zaman mağdurun yanında olmuş bir milletiz. Orada sıkıntıda olan soydaşlarımız yaşam ve vatan mücadelesi verirken bizlerin burada boş durması düşünülemez. Dinimizin gereği de budur. Tüm ülke Bayırbucak Türkmenleri için yekvücut olmuştur. Bizlerde Erzurum Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak kardeşlerimize iletilmek üzere yardım kampanyası başlattık. Bu vesile ile bir nebze olsun bölgedeki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek, zor günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Erzurum olarak bugüne kadar kimden gelirse gelsin zulmün karşısında, kim olursa olsun mazlumun yanında olduk. Tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin bu hassasiyetle Türkmen kardeşlerimize yardım elini uzatacağına inanıyoruz.” dedi.
Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşların 444 6721 ve 0532 249 7401 nolu telefonlar ile irtibata geçmelerini isteyen OSB Bakanı Zafer Ergüney, “ Osmanlının son dönemlerinde, Kurtuluş Savaşı verdiğimiz zamanlarda yokluğun ve kıt imkanlar ile zulme başkaldırmanın ne demek olduğunu iyi bilen bir milletiz. Şimdi aynı hassasiyetle soydaşlarımız bizlerden yardım bekliyor. Tüm Erzurum halkının zulme sessiz kalmayacağına inancım tamdır” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.