• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 04 Aralık 2018 17:25

OLUR’A EĞİTİMCİ BAŞKAN

OLUR’A EĞİTİMCİ BAŞKAN

Ak Parti’den Olur Belediye Başkan aday adayı Eğitimci Alihan Tokgöz,Olur için ”bende varım” dedi. Olur’da profili yerelle örtüşen,herkes tarafından sevilen Eğitim dünyasından yakinen tanıdığımız Alihan Tokgöz’ün Kulis bilgilerine göre Belediye Başkan Adaylığı’na kesin gözüyle bakılıyor.

Partisi ve ideali çizgisinde Olur’a talip olan Alihan Tokgöz,Ak Parti çatısı altında Memleketi Olur’a hizmet etme arzu ve azminde olduğunu söyledi. ”Olur’da hizmetkar ve herkesi kucaklayacak bir anlayış içinde olacağız” diyen Tokgöz,hedefinin sosyal,kültürel,ekonomik ve turizm alanlarında örnek ve öncü bir İlçe inşaa ederek Olur’u hakettiği konuma getirmek olduğunu kaydetti. Alihan Tokgöz Kimdir ? 15.11.1953 Tarihinde Olur İlçesine bağlı Boğazgören Mahallesinde doğdu.İlkokulu kendi köyünde Orta ve Lise Öğrenimini ise Erzurum İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Üniversiteyi Erzurum İslam Enstitüsünde tamamladı.Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda Öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinde bulundu.2017 yılına kadar sırasıyla Zonguldak İmam Hatip Lisesi’nde Öğretmenlik Erzurum Özel Eğitim İşitme Engelliler Meslek Lisesi’nde Müdürlük,Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Müdür Baş Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu.2017 Yılında Emekli olduktan sonra Milli Türk Talebe Birliği,Akıncılar Derneği ve Milli Gençlik Vakfında aktif görevlerde bulundu.Evli ve 5 Çocuk Babası.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.