• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 20 Nisan 2016 00:17

Oltu da KPPS Kursu Başladı

Oltu da KPPS Kursu Başladı

Oltu Eğitim Merkezi’nde ESMEK tarafından başlatılan KPSS’ye hazırlık kursu başladı. 12 Nisanda başlayan KPSS’ye hazırlık kursu Oltulu vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Oltu Eğitim Merkezi’nde KPSS’ye hazırlık kursu başladı. 12 Nisanda başlayan KPSS’ye hazırlık kursu Oltulu vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Hafta içi her gün 4 sınıf olarak açılan kursta sabah saat 09.00-12.00 arası 2 sınıf, 13.00-16.00 arasında ise diğer 2 sınıf eğitim görüyor. Kursa gelen öğrencilerin daha verimli çalışmaları için mevcut binanın 2 dairesi kursiyerlere ayrıldı. Her dairede ayrı ayrı etüt odaları, sınıflar ve kantin bulunuyor. Cuma günleri ise haftanın tekrarı ile birlikte konulara ait testler çözülüyor. Tarih dersine Ayşe Yılmaz, Matematik dersine Emine Çakmak, Türkçe dersine Ümit Karaca, Coğrafya dersine ise Nagihan Topaloğlu giriyor. ESMEK Oltu Eğitim Merkezi sorumlusu Hüsnü Başar kurs ile ilgili açıklamasında: “Kısa süre önce açtığımız KPSS kursuna Oltu’daki vatandaşlarımızın büyük ilgisi oldu. Alanlarında tecrübeli öğretmenlerimizle kursumuza başladık. Böylesine önemli bir kursu açmamıza vesile olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e, Genel Sekreterlere, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz’e şahsım ve Oltulular adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kadir Bulut Oltu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.