• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 13:17

O özel forma için… Erzurumspor İBAN verdi

O özel forma için… Erzurumspor İBAN verdi
Erzurumspor FK yönetimi tarafından ‘’Küllerimizden doğuyoruz’’ kampanyasının lasmanında ilk defa camiaya sunulan yeni özel formanın satışı için hesap açıldı.

Mavi-beyazlı kulübün İstanbul’daki yöneticilerinden Yavuz Tahtalı, sosyal medya hesabından forma karşılığında yardım beklediklerini duyurdu ve kulüp adına İBAN verdi.

‘’Maneviyatımıza tutkuyla sahip çıkalım’’ diye de not paylaşan Tahtalı, 100’e bin lira karşılığında satışa sunulan özel tasarlanmış formayı isteyen iş insanları ve taraftarların sayesinde transfer tahtasının açılmasının an meselesi olacağını söyledi. Formada, tarihi mekanların yanı sıra ön yüzde Atatürk, Nene Hatun ve İbrahim Erkal siluetleri dikkat çekiyor. İşte o hesap numarası: Erzurumspor Futbol Kulübü İş bankası Lalapaşa Şubesi TL Bağış Hesabı IBAN  TR11 0006 4000 0019 3012 8055 48. Bu arada, İstanbul’da ki işyerini mavi-beyaz renkle donatan Tahtalı, önceki günkü lansmana da katılmak üzere Erzurum’a geldi. Tahtalı’nın da kıyafetinde mavi-beyaz rengin hakim olması dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma TAHİR