• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 01 Ağustos 2024 13:02

O çirkin saldırıya Erzurum Valiliği soruşturma açtı

O çirkin saldırıya Erzurum Valiliği soruşturma açtı

Pusula Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevda Güneş İncesu ile Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nda (KUDAKA) saldırıya uğradı. Yaşanan çirkin hareketin ardından Erzurum Valiliği harekete geçerek ilgililer hakkında inceleme ve soruşturma başlattı.

 

Pusula Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevda Güneş İncesu ile Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu’nun Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nda (KUDAKA) uğradığı çirkin saldırıya kınama mesajları art arda gelirken Erzurum Valiliği de harekete geçti. Yaşanan saldırının ardından sessiz kalmayan Erzurum Valiliği, ilgililer hakkında inceleme ve soruşturma başlattığını duyurdu.

 

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise olayla ilgili incelemenin başlatıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada“Şehrimize faaliyet gösteren Pusula Gazetesinin Genel Koordinatörü ile Yazı İşleri Müdürü’nün bilgilendirme amacıyla görüşmeye davet edildikleri Kuzeydoğu Anadolu Kalkımı Ajansı’nda ‘sözlü ve fiziki saldırıya uğradıkları iddiası’ ile ilgili olarak ilgililer hakkında inceleme ve soruşturma başlatılmış olup konu Valiliğimiz tarafından yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Şeyma TAHİR