• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 10 Ağustos 2017 14:28

Neden BB Erzurumspor armasında şanlı bayrağımız yok…

Neden BB Erzurumspor armasında şanlı bayrağımız yok…

Konuyu köşesine taşıyan Prof. Dr Halit Dursunoğlu önemli bir konuyu ele almış oldu.

BB Erzurumspor’un arması üzerine…
Daha ilk gördüğüm andan itibaren Erzurumspor’un arması üzerinde bayrağımızın olmaması dikkatimi çekmişti. Ama sonraki zamanlarda aynı arma üzerinde bayrağımızı görünce “Doğrusu bu olmalı!” ya da “Düzeltmişler” diye düşünmüştüm. Ama resmî olarak bazı platformlarda ve Türkiye Futbol Federasyonunun sayfasında da armamızı bayraksız görünce çok üzüldüm. Yine birçok sayfada da Erzurumspor’un yayımlanan armasında armayı hep bayraksız görüyorum. Çift başlı kartalın üstünde en büyük şeref, şanlı Türk bayrağının olmasıdır. Gümüşhanespor maçı münasebetiyle paylaşımlara da baktığımda armamızın bayraksız olduğunu, asıl ruhumuzun ortaya konmadığını çok üzülerek gördüm. Armamızda bayrak yoksa, bu çok büyük bir eksikliktir bir millî mücadele şehri olan Erzurum için ve devlet-millet sevdalısı Erzurumlu için. Erzurumspor’umuzun arması ne kadar da öksüz (Gümüşhanespor’un arması ile karşılaştırıldığında). 
Bir Erzurumlu olarak armamızda bayrağımızın olmamasını kabullenmiyorum, ömür boyu da kabullenemem. Takım yetkililerimize duyurulur; bu çok önemli eksiği bir an önce lütfen giderin!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.