Kategoriler Haber Girişi : 20 Şubat 2017 13:41

Murat Balkuş'tan:'Tatile Erzurum'a Gel Projesi

Murat Balkuş'tan:'Tatile Erzurum'a Gel Projesi

Erzurum'un yetiştirdiği Sanatçı,Yönetmen,Yazar,Tiyatrocu ''Murat Balkuş' Yeni bir projeye imza atarak,gurbetteki Erzurumluları tatillerini yapmak için Erzurum'a davet ediyor.

Usta sanatçı Murat Balkuş”Projesiyle ilgili kartv.net’e bilgi verdi.

Balkuş”Sıla-i Rahim Erzurum günleri ”BU SENEDE ERZURUM’A GEL”Adıyla tüm dadaşların bu projemize sahip çıkmalarını istiyoruz. Yıllardır Erzurum’dan uzak olan hasret çeken özlem duyan hemşehrilerimizin bu yıl,sonraki yıllarda memleketlerine gelerek,hem sıla-i rahim yapmalarını hemde tatillerini Erzurum’da geçirmelerini istiyoruz.

Balkuş:’İnşallah bu projemiz Türkiye’nin her yöresinde bulunan tüm dadaşlarla büyür daha kapsamlı bir şekil alır diye konuştu. 

Murat Balkuş,Projemiz şimdiden meyvelerini vermeye başladı diyerek sözlerine ekledi:” Büyük Şehir il meclis üyesi Ali Murat Alatepe, İlk etapta en az 30 ötübüs ile Erzurum’da olacaklarını söyledi.  Alatepe,kampanyayı daha da büyüterek. En az 20 kişinin Ramazan bayramıyla başlayıp bir ay süresince Erzurum’a gelmelerini hedeflediğini söylediğini ilettiğini söyledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.