• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 17 Ekim 2016 12:35

Maç sonrası Soyunma odası,taraftarlar:''futbolcuların canı sağ olsun dedi'Yıldırım,bu takım şampiyon olacak >Tıkla İzle<

Maç sonrası Soyunma odası,taraftarlar:''futbolcuların canı sağ olsun dedi'Yıldırım,bu takım şampiyon olacak >Tıkla İzle<

BB Erzurumspor İstanbulspor maçı sonrası soyunma odasında ve takım otobüse binerken hareketlilik yaşandı.Yıldırım taraftarlara otobüsten seslendi.Bu takım şampiyon olacak dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’Maç sonrası soyunma odasına giderek futbolculara moral veren bir konuşma yaptı.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım:”ise Göz yaşı döken futbolcularına soyunma odasında:”Sizleri tebrik ediyorum,hiç üzülmeyin daha çok maç var,bu takım şampiyon olacak,sizin gibi inanmış yürekli futbolcularım olduğu için sizinle gurur duyuyorum,diyerek futbolcularının gözlerinden öptü,

Daha sonra Teknik heyet ve futbolcular takım otobüsüne binerken taraftarlar Ahmet hocaya ve futbolculara tezahüratlar yaparak destek ve moral verdiler. Takım otobüsünden kendisine ilgi ve tezahürat yapan taraftarlara seslenerek,Merak etmeyin bu takım şampiyon olacak dedi.

BB Erzurumspor taraftarları kartv.ye konuştu

Taraftarlar,Hakemlere ve Federasyona tepki gösterdi,taraftarları hakemler tahrik etti,bu Şehir 15 Temmuz da ilk ayaklanarak teröre tepki koyan Şehirdir,Kış memleketi diyemi burayı istemiyorsunuz,çıkın gidin kardeşim o zaman orada durmayın dediler.

Tıkla İzle https://www.youtube.com/watch?v=irh5k3W1xy8

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.