• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 22 Aralık 2017 13:12

Maç sırasında sahaya kaya parçaları düştü

Maç sırasında sahaya kaya parçaları düştü

Trabzon’da Süper Amatör Küme mücadelesinde faciadan dönüldü. Sahaya düşen kaya parçalarından seyirciler ve oyuncular saniyelerle kurtuldu.

Trabzon’da Süper Amatör Küme mücadelesinde faciadan dönüldü. Sahaya düşen kaya parçalarından seyirciler ve oyuncular saniyelerle kurtuldu.

Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki futbol sahasına, Gençlerbirliği ile Yolspor arasındaki Süper Amatör Küme karşılaşması sırasında kaya düştü. Futbolcular ve maçı izlemek için gelen seyirciler faciadan saniyelerle kurtuldu. Geçen yıl da aynı sahaya düşen kaya parçaları nedeniyle Gençlerbirliği-Telekomspor maçı ertelenmişti.

Esentepe Mahallesi’ndeki Maşatlık Sahası’nda meydana gelen olay sırasında Trabzon Süper Amatör Küme’de Gençlerbirliği ile Yolspor arasında maç oynanıyordu. 1-1 devam eden karşılaşmanın 21’inci dakikasında, üst taraftaki kayalıktan kopan parçalar, sahaya düştü. O sırada maç için sahada bulunan futbolcular ve seyirciler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayda yaralanan olmaması büyük bir sevinçle karşılandı.

MELEK: “ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN”

Gençlerbirliği ile Yolspor arasında oynanan maçta Gençlerbirliği takımının başında yedek kulübesinde olan ve aynı zamanda kulübün antrenörü ve başkanı olan Halil Melek, oyunun 25’inci dakikasında yaşanan olay sırasında arkadaşlarının bağırmasıyla birlikte felaketten kaçtıklarını belirterek, “Arkadaşlarımızın bize bağırmasıyla yedek kulübesindeki futbolcularla birlikte sahanın ortasına geldik. Yukarıda kayalıkların geldiği bölgede maçı izleyen vatandaşlar da vardı. Onlar da kargaşa içerisinde sağ sola kaçıp, canlarını kurtardılar. Çok şükür hiç bir arkadaşımızın burnu kanamadı. Ama bunun devamının geleceğini defalarca söyledik. Dağın içindeki tünel çalışmasından dolayı, kayaların oynamasından dolayı kayalar sahaya düştü. Bu ikinci defa yaşanıyor. 60 senedir ben buradayım ve bir kez olsun buradan kayanın ne düştüğünü görmedim. Burada artık müsabaka oynamamız söz konusu değil çünkü yine aynı tehlikeyi yaşayabiliriz. Her zaman kaçma şansımız olmayabilir. O yüzden yetkililerin buraya bir an önce önlem alması gerekiyor. Burası öğrenci bölgesi, sahanın hemen altında 4 tane okul var ve öğrenciler bu sahanın kenarındaki yolu kullanıyor. Bir an önce buraya önlem alınması lazım. İş işten geçmeden” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.