• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 04 Haziran 2021 21:41

Küçük Muhammed’in Hayali Gerçek Oldu

Küçük Muhammed’in Hayali Gerçek Oldu

Kaymakam olmanın hayaliyle yaşayan Küçük Muhammed’in sesini Oltu İlçe Kaymakamı Şenol Turan duydu. Oltu Kaymakamı Turan, ömürden bir gün ile küçük çocuğun hayalini geçekleştirdi.

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşayan, beş kardeşin en küçüğü Muhammed Kaya’nın tek hedefi büyüyünce kaymakam olmaktı. Kaymakam beyle tanışmak için babasının tedavisinin bitmesini dört gözle beklese de, baba Bayram Kaya’ın ömrü bu dileği gerçekleştirmeye yetmedi.
Yakınları bu durumu Oltu ilçe Kaymakamı Şenol Turan’a anlattı. Nezaket sahibi ve yüce gönüllü İlçe Kaymakamı Turan, bu hayali gerçekleştirmek için harekete geçti. Kaymakam Şenol Turan, Küçük Muhammed’i makamında ağırlayarak koltuğunu bir süreliğine devretti. Çocukların gelecek vaat ettiğini dile getiren Kaymakam Bey, üzerine düşen görevin onlar için elinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu aktardı. Böyle güzel bir buluşmaya vesile olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Şenol Turan, bundan sonra da küçük Muhammed için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Ardından makam aracıyla ilçede Muhammed ile gezen Oltu Kaymakamı Şenol turan, uzun zamandır bu buluşmanın hayali ile yaşayan küçük Muhammed’in ve ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

Hacer İNCİ





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.