• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 31 Temmuz 2018 10:55

Kıraç:''Sponsor Adayı Çıkmadı

Kıraç:''Sponsor Adayı Çıkmadı

BB.Erzurumspor As Başkanı Ünsal Kıraç kartv.nete yaptığı açıklamada bir çok iş adamına sponsorluk için davet gönderdik ama geri dönüş olmadı.

As Başkanı Ünsal Kıraç:” Erzurumlu onlarca iş adamına Erzurumspor’a sponsor olmaları için teklif yazıları gönderdik ama şuana kadar hiç bir iş adamından konuyla ilgili bir cevap veya destek alamadık bekliyoruz.

Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen bir çok girişimlerde  bulunuyor,Sizlerinde bildiği bir çok ünlü iş adamlarımızla görüşmeleri oldu ve halende oluyor.İnşallah ilerleyen günlerde bir netice alırız.

Kıraç”Transferde bir çok futbolcu ve menajerler ile görüşmelerimiz devam ediyor.

En az dört futbolcu transfer etmek istiyoruz taraftarlarımız hiç endişe etmesinler. Bu konuda Onursal Başkanımız Mehmet Sekmenin direktifleri doğrusunda doğru olan neyse onu yapmaya çalışıyoruz.

Mali durumumuza göre ince eleyip sık dokuyoruz,lig içerisinde futbolcu ödemeleriyle ilgili bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bir çok kulüp bu tür sıkıntıları çok yaşadı.

Kıraç: Şimdi birlik zamanı sabırlı olmalıyız bu takım ligde kalıcı olacaktır.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.