• Şenyurt inşaat
Kültür & Sanat Haber Girişi : 05 Eylül 2024 01:22

Kartv.net'in yepyeni programı "Erzurum Çarşı Pazar" Tıkla izle

Kartv.net'in yepyeni programı

TIKLA İZLE: https://youtu.be/5lG6NpClW40?si=5V6H8cR3_GMKVzA1

 

Kartv.net'in yepyeni programı "Erzurum Çarşı Pazar" ile ekranlara taşınıyor. Kartv Yayın Yönetmeni Salih Yalçın tarafından hazırlanan ve sunulan bu program, Erzurum'un unutulmaya yüz tutmuş tarihi ve kültürel mekanlarını eski ve yeni görünümleriyle izleyicilere sunuyor. Program, Erzurum'un her mahallesinin yanı sıra imkanlar ölçüsünde ilçelerde de yayın yapmayı planlıyor.
 

Salih Yalçın, "Erzurum Çarşı Pazar" programında Erzurum’a dair her şeyi bulabileceğinizi belirtiyor. Özellikle yurt dışında ve yurt içinde yaşayan gurbetçilerin hasret gidereceği bir program olacağını vurgulayan Yalçın, 7'den 70'e tüm vatandaşlarla bol bol röportaj yapacaklarını, Erzurum ağzı ve yöre kültürünü barındıran deyim ve lehçelere de yer vereceklerini ifade ediyor. Unutulmuş değerlere önem vererek, hatırlatmaların yanı sıra mizah ve duygusal anlarla da izleyicilere farklı bir deneyim sunacaklarını dile getiriyor. Bu programda yok yok!

İzleyiciler, "Erzurum Çarşı Pazar" programıyla ilgili haber ve videoları kartv.net üzerinden izleyebilecekleri gibi, programın tamamını YouTube üzerinden de takip edebilecekler. Ayrıca, Kartv'nin sosyal medya hesaplarında da kısa fragman videoları görebilecekler. Ana sponsorluğunu Şenyurt İnşaat ve Tortumspor Başkanı Cüneyt Kishalı’nın üstlendiği program, izleyicilerden beğeni, yorum ve özellikle paylaşım yapmalarını bekliyor. Cüneyt Kishalı'nın katkılarından dolayı tüm izleyiciler adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.