• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 02 Eylül 2024 14:11

Kaptan Yumlu eski takım arkadaşını unutmadı

Kaptan Yumlu eski takım arkadaşını unutmadı
Dün akşam Erzurumspor, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Kaptan Mustafa Yumlu, attığı golden sonra hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Sol Bamba’yı andı.

Trendyol 1. Lig’in 4. Haftasında Erzurum, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Dadaşlar, müsabakayı Sefa Akgün, Cengizhan Bayrak ve Mustafa Yumlu’nun golleriyle 3-0 kazandı.

Erzurumspor kaptanı Mustafa Yumlu, Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın fotoğraflı tişörtü ile sahaya çıktı. Yumlu attığı golden sonra Trabzonspor’dan eski takım arkadaşı Sol Bamba’yı anarak “Mekanın Cennet Olsun Kardeşim” yazılı tişörtünü gösterdi.

Rahatsızlanıp hayatını kaybetmişti

Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetmişti. Erzurumspor FK ise aynı ligde mücadele ettiği Adanaspor Teknik Direktörü için başsağlığı mesajı yayımlamıştı.

Erzurumspor, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba’nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Souleymane Bamba'nın ailesine ve Adanaspor camiasına başsağlığı dileriz.” İfadelerine yer vermişti.

Melek Ahıskalı