• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 24 Aralık 2018 13:49

Kadın Muhtar Adayı Yıldırım:”Çalışmalarına Hızlı başladı

Kadın Muhtar Adayı Yıldırım:”Çalışmalarına Hızlı başladı
Erzurum Aziziye Belediyesi Selçuklu Mahallesi muhtar adayı Neşe Yıldırım seçim çalışmalarına hızlı başladı. Kadın Aday Adayı Aziziye İlçesinde Esnaf turlarına başlayarak vatandaşlardan destek istedi. Neşe Yıldırım Vatandaşların'da kendisine gösterdiği yoğ

Erzurum’un ilk öğrenci kadın muhtar adayı olan Neşe Yıldırım 1991 Erzurum doğumlu. Daha önce Ana okullarında Öğretmenlik yapmış ve eğitimine Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek okulu Geleneksel El Sanatları Bölümünde öğrenci olarak devam eden Erzurum…

Erzurum’un ilk öğrenci kadın muhtar adayı olan Neşe Yıldırım 1991 Erzurum doğumluDaha önce Ana okullarında Öğretmenlik yapmış ve eğitimine Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek okulu Geleneksel El Sanatları Bölümünde öğrenci olarak devam eden Erzurum Aziziye Belediyesi Selçuklu Mahallesi muhtar adayı Neşe Yıldırım 2.Üniversite olarak da Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Sosyal Hizmetler Uzmanlığı bölümünü okuyor. Eğitim öğretim hayatının dışında 15 yıllık aktif sporcu olduğunu belirten Yıldırım, “Bir kaç gazetede spor yazarlığı yapıyorum. Kişisel gelişim, etkili iletişim, diksiyon,ikna kabiliyeti, motivasyon, beden dili, Bilgisayar, çocuk gelişimi ve eğitimi, Osmanlıca gibi 20 farklı dalda eğitim aldım.



Bir çok sosyal sorumluluk projelerin de görev aldım ve almaya devam ediyorum. Bugüne kadar edindiğim birikimlerimi insanlara aktarmak, hizmet vermek ve daha yaşanılabilir Selçuklu için bende varım demeye geldim.” Dedi.

Erzurum Aziziye Selçuklu Mahallesi Adayı Neşe Yıldırım, Bu Yarışta Bizde varız dedi.

Erzurum Aziziye Bağlı olan Selçuklu Mahallesi Muhtar Adayı Neşe Yıldırım, Mahalle sakinleri tarafından büyük destek görüyor ve görmeye devam ediyor. Selçuklu Mahallesi Muhtar Adayı Neşe Yıldırım, Muhtarlık adaylığı yarışında bizde varız dedi ve seçim çalışmalarına aralıksız olarak başladı.

Erzurum Aziziye ilçesinde, yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte mahallelerine hizmet etmek isteyen bayan muhtar adaylarının isimleri yavaş yavaş ortaya çıkarken, Erzurum Aziziye Selçuklu Mahallesi Muhtar Adayı Neşe Yıldırım, Seçim çalışmalarına başladı. 31 Mart seçimlerinde özelikle bayanların muhtar adayı olması vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

Selçuklu Mahallesi Muhtar adayı Neşe Yıldırım, Selçuklu mahallesi için çok önemli projelerinin olduğunu dile getirdi. Muhtar adayı Yıldırım, Allah nasip ederse muhtar seçildiğinden Selçuklu mahallemizde eksik gördüğümüz hizmetleri bir an önce hizmete sunulması için çaba göstereceğiz dedi. Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak tabi ki muhtarların görevleridir. Bizler bu projelerimizi hayata geçirilmesi için mahalle sakinlerimizle birlikte çalışacağız dedi.



Muhtar adayı Yıldırım,  bir bayan olarak kendi Mahallem olan Selçuklu mahallesine hizmet etmek için yola çıktım dedi. İnşallah seçimi kazandığımızda hep birlikte istişare ederek mahallelerimize ve mahallelerimizdeki seçmen kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Mahalle sakinlerimiz ayağımıza gelmeyeceklerdir. Bizler muhtar olarak mahalle sakinlerimizin ayağına gideceğiz ve ne sorunları varsa yerinde tespit edeceğiz, gereken destekleri vererek hizmetlerimize devam edeceğiz.

Bizler hizmet için bu yola çıktık. Allah’ın izniyle başarılı oluruz dedi.

Din, dil ve ırk ayrımı yapmadan eşit şekilde hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Selçuklu mahalle muhtar adayı Neşe Yıldırım, Bizler bu güzel Ülkemizde hep birlikte olduk ve bundan sonrada hep birlikte olacağız, Ülkemize ve Erzurum’muza ve yine kendi mahallemize hizmet edeceğiz.

Bizler bu yola çıkarken biz demedik bizler dedik,  Mahallemize hizmet için yola çıktık ve mahalle sakinlerimize hizmet etmek için bu yola baş koyduk. Muhtar adayı Neşe Yıldırım, Allah’ın yardımıyla ve mahallemizin kıymetli seçmenleri tüm mahalle sakinlerinin desteğiyle muhtar olarak sandıkta çıkarız dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.