Kategoriler Haber Girişi : 03 Mart 2016 17:55

İntihar etmek isteyeni kocası sanınca…

İntihar etmek isteyeni kocası sanınca…

Karabük’te bir kişi yapımı devam eden Milli Eğitim Müdürlüğü inşaatının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunurken, yoldan geçen bir bayan ise çatıdaki şahsı kocasına benzetince baygınlık geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde yapımı devam eden Milli Eğitim Müdürlüğü inşaatının çatısına çıkan Uğur Yılmaz, intihar girişiminde bulundu. Kendisini aşağıya atacağını söyleyen şahsı, polis kısa sürede çatıdan indirmeyi başardı.

GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE KALKIP YOLUNA DEVAM ETTİ 
Bu sırada olay yerinden geçmekte olan bir kadın ise çatıdaki şahsı eşine benzetince bir anda baygınlık geçirdi. Polis ekiplerin su ile müdahale ettiği kadına çatıdaki şahsın başka biri olduğu söylenmesi üzerine kadın rahat nefes alarak, düştüğü yerden kalkıp yoluna devam etti.

EŞİNDEN AYRILDI, ÇOCUKLARI YUVAYA VERİLDİ 
Öte yandan polis ekipleri tarafından elleri arkadan kelepçelenerek aşağıya indirilen Uğur Yılmaz, polislere kelepçeyi sökmesi için yalvardı.  Yılmaz’ın eşi ile ayrıldığı ve çocuklarının ise devlet tarafından koruma altına alındığından intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.