• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2024 14:20

'İlk'lerin maçı oldu

'İlk'lerin maçı oldu
Deplasmanda ilk galibiyetin alınması, Corciata ve Mamba’nın golle tanışması, Celal’ın yedek kalması, Yumlu’nun sarı kart görmesi, Ataberk’in gol yemesi, otobüsle gidilmesi bu sezon kayıtlara geçen, dikkat çeken ilkler oldu.

Erzurumspor FK’nın deplasmanda oynadığı Alagöz Holding Iğdır FK maçı, birçok ilklerin yaşandığı maç olarak da dikkati çekti. Bu sezon oynadığı 3 deplasman maçından da puan alamayan Dadaşlar, ilk galibiyetini bu deplasmanda tattı.

Erzurum’un yeni transferlerinden İtalyan Crociata, bu sezon ilk golünü bu maçta kaydetti. Erzurum’un Tuzla’dan son dakika transferi Streli Mamba da ilk defa formasını giydiği Erzurumspor adına ilk golüne bu maçta ulaştı. Erzurum’un Tekliç ile birlikte kiralık olarak transfer ettiği kaleci Ataberk de ilk golünü Iğdır maçında kalesinde gördü. Alagöz Holding Iğdır FK maçında yaşanan bir ilk de geçtiğimiz sezonun en çok sarı kart gören oyuncusu kaptan Mustafa Yumlu’nun bu sezon ilk defa sarı kartla tanışması oldu. Iğdır deplasmanı ayrıca Erzurum’un bu sezon otobüsle gittiği ilk deplasmanı olarak da kayıtlara geçti. İlk defa bir karşılaşması 2-1 biten maç olarak da adını ilklere yazdıran mavi-beyazlı takımda Iğdır maçı 6 hafta on birde sahaya çıkan Celal Hanalp’in ilk defa yedek kaldığı maç olması açısından dikkatlerden kaçmadı.

Pusula Gazetesi - Vedat Refayeli

HABER MERKEZİ