• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 11 Nisan 2016 19:03

Hande Erçel Kimdir Ve Hakkında Bilinmeyenler!

Hande Erçel Kimdir Ve Hakkında Bilinmeyenler!

Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi, 2012 yılında Azerbaycan’da yapılmış olan Güzellik yarışmasına katılmıştır ve bu netice ile ikinci olmayı başarmıştır. Boyu 1.75 cm olan Güzel oyuncu 54- 56 arası kiloya sahiptir. Gece hayatını pek sevmeyen genelde Medya’da çok fazla gözükmeyen oyuncu sadece oyunculuğu ve güzelliği ile seviliyor.

Oynamış olduğu Çılgın Dershane ismindeki Gençlik dizisi oldukça beğenilmiş ve güzelliği ile göz doldurmuştur. Çılgın Dershaneden önce ise TRT 1 ekranlarında Hayat Ağacı adında dizide oynamıştır. Çılgın Dershanede Meryem karakterine can vermiştir. Kanal D ekranlarında büyük çıkış yapan Güneşin Kızları’nda oynayan güzel oyuncu Selin karakterine hayat vererek adından bahsettirmiştir. 

Genç kuşağın parlayan yıldızlarından Hande Erçel’in yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncu, haziran ayında ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisiyle SHOW TV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Erçel dizide, Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat adlı genç ve güzel bir kızı canlandıracak.

Hayat’ın önce aradığı işi, ardından da aşkı bulacağı, çekimlerine bu ay içinde başlanacak dizi, yaz ekranına damga vuracak…

Bilindiği üzere son dönemlerde birçok yeni dizi ekranlarda boy gösteriyor. Bu dizilerin neredeyse hepsinin ortak özelliği, yepyeni oyuncuların tanınmasına ve sektöre girmesine yardımcı olarak biliniyor. Yani bir dizi ile şöhreti yakalayan kadın ya da erkek oyuncu, bu noktadan sonra alıp yürüyor.

Adı geçen oyuncuların neredeyse hepsi gencecik yaşta olan fiziği ve yüzü güzel olan insanlardan meydana geliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.