Kategoriler Haber Girişi : 10 Nisan 2016 00:59

Hadi Dadaş Yak Bir Maltepe

Hadi Dadaş Yak Bir Maltepe

Dadaşlar bugün İstanbul'u inletecekler. Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor bugün Maltepespor ile karşılaşacak. BB Erzurumspor Maltepe Stadyumunu dolduracak Dadaşlara galibiyet hediye edeceklerini söylüyorlar.

Erzurum galibiyete kenetlendi. Şampiyonluk rüzgarları ile birlikte tüm Şehir takımlarına inanıyor. BB Erzurumspor 2.lig biletini cebine koymaya çok yakın görünüyor.

Bugün İstanbul da saat 14:30 oynayacakları maçta en az beş bin taraftarın Mavi beyazlıları destekleyecekleri tahmin ediliyor.Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ”Futbolcularına güvendiğini muhteşem taraftarımızın da desteğini alarak 3 puan alacaklarını söyledi”.Yıldırım ”Bu maçı kayıpsız geçerek Şampiyonluğun tek adayı biz olduğumuzu ve mutlu sona varacağız”dedi.

Erzurum ve civar illerden Maltepe stadyumuna akın edecek olan BB Erzurumspor taraftarları takımlarını 90 dakika destekleyecekler.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI HER YERDE SÖYLENİYOR

BB Erzurumspor yönetimi başta olmak üzre,taraftarlar da şehirde onlara ayak uydurarak şampiyon olmuş gibi her yerde kutlamalara başladılar bile.

Silivrispor galibiyeti sonrası büyük coşku yaşayan Yöneticiler ve futbolcular taraftarlarına umut ışığı olmuşlardı.BB Erzurumspor futbolcuları tesislerde yönetim özel yemek ve toplantılarda,taraftarlar da cadde ve sokaklarda her yerde şampiyonluk rüzgarları estiriyor.

Bugün ki maçı kazanıp bu havayı tüm Türkiye deki Dadaşlarla paylaşmak istiyorlar.

KARDEŞ TAKIM ELAZIĞSPOR TARAFTARLARI DADAŞLARA DESTEK OLUYOR

Elazığspor taraftarları Sosyal medyadan yaptıkları destek BB Erzurumspor taraftarlarınca da alkışlanıyor.

Fotoğraf : Cem Bakırcı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.