• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 11 Nisan 2016 00:47

Gündem BB Erzurumspor Oldu >Özel Haber <

Gündem BB Erzurumspor Oldu >Özel Haber <

Terörden bunalan Türkiye:Güne Vodefone Arena Stadyumunun açılışı ile gündem olurken.Erzurum da ise Gündem BB Erzurumspor'un Maltepespor karşısın da 90+2 de attığı gol oldu.Haftayı 3 puanla kapatarak liderliğini sürdüren BB Erzurumspor Türkiye deki Erzurumluların gündemi oldu.

Terörden bunalan Türkiye:Güne Vodefone Arena Stadyumunun açılışı ile gündem olurken.Erzurum da ise Gündem BB Erzurumspor’un  Maltepespor karşısın da 90+2 de attığı gol oldu.Haftayı 3 puanla kapatarak liderliğini sürdüren BB Erzurumspor  Türkiye deki Erzurumluların gündemi oldu.

Türkiye’nin her köşesinde yaşayan Erzurumlular,Maltepespor galibiyetiyle moral bulup şehir turları attılar.

Erzurum da hava yağmurlu olmasına rağmen onlarca taraftar maçın uzatma dakikaların da gelen golle adeta şampiyon olmuşcasına coşku yaşadılar.

İstanbul da ise Türkiye’nin dört bir yanından gelen Erzurumlu Dadaşlar:Maltepe stadyumunu doldurarak hasret gidermiş oldular.Her yer Mavi beyazlı bayrak ve flamalar la süslüydü, Deplasman değildi sanki.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.