Spor Haber Girişi : 07 Ekim 2024 01:15

"Gümüşhane Spor Teknik Direktörü: 'Mağlubiyeti Nazar Boncuğu Olarak Görüyoruz'"

kartv.net (özel haber)

 

Gümüşhanespor, Tortumspor  deplasmanından puansız döndü. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Teknik direktörü Erkan Babur, mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak oynadıkları futbolun daha iyi bir sonucu hak ettiğini belirtti. Özellikle direkten dönen toplar ve kaçan pozisyonların maçın sonucunu etkilediğini ifade eden teknik adam, "En azından bir puan almayı hak ettiğimizi düşünüyorum," dedi.

Takımın mücadeleci ruhunu öven ve oyuncularını tebrik eden teknik direktör Babur, sosyal kültürel bir etkinlik olan futbolun bugün Tortumspor ’da güzel bir atmosferde oynandığını belirtti. Takımın geç toplandığını ve yeni transferlerin henüz tam hazır olmadığını vurgulayan teknik adam, "Yaklaşık 22-23 günlük bir çalışma süreciyle bu maça geldik. Sadece bir hazırlık maçı yaparak buraya geldik. Bu mağlubiyeti nazar boncuğu olarak görüyoruz," ifadelerini kullandı.

Son olarak Gümüşhanespor taraftarlarına da mesaj gönderen teknik direktör Erkan Babur, "Onları önümüzdeki hafta tribünlere bekliyorum. Daha iyi bir performans sergileyerek güzel bir maç izlettireceğiz. Bizi desteklemeye devam etsinler, gerekeni yapacağız," diyerek taraftarlardan moral desteği istedi.

 

Haber: H.YALÇIN