• Şenyurt inşaat
Şehir Gündemi Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 13:53

Gökhan Tepe İbrahim Erkal'ı unutmadı

Gökhan Tepe İbrahim Erkal'ı unutmadı
Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe Kültür Yolu Festival’i kapsamında Erzurum’da sevenleriyle buluştu. Tepe, konserinde İbrahim Erkal'ın 'Hadi Gel Erzurum'a Gel' şarkısını söyleyerek dinleyenlerden alkış aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Türkiye'nin marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin sekizinci durağı Erzurum'da 17 Ağustos'ta başladı. Festivalin üçüncü gününde Gökhan Tepe sahne aldı.

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gününde ünlü sanatçı Gökhan Tepe Erzurum’daki sevenleriyle buluştu. Hit parçalarını seslendiren ünlü müzisyen, yaklaşık 2 saat boyunca konser vererek hayranlarına müzik şöleni sundu. Konser alanındaki binlerce kişi festival coşkusuna ortak oldu.

İbrahim Erkal'ı unutmadı

Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ı da rahmetle anan Tepe, Erkal’ın Canısı ve Sen Aldırma gibi en sevilen şarkılarını da seslendirdi. Sahne ekranında Erkal’ın görüntülerinden oluşan video gösterildi. Tepe, “Yıllarca abimdi ben de onun kardeşiydim, onu çok özlüyoruz, onsuz her şey yarım, seni asla unutmayacağız İbrahim Abi, ruhu şad olsun” dedi.

Melek Ahıskalı