Kategoriler Haber Girişi : 30 Mart 2016 09:39

Geleceğin Yıldızları 3 Temmuz  Stadyumun da(Özel Haber)>Tıkla İzle <

Geleceğin Yıldızları 3 Temmuz  Stadyumun da(Özel Haber)>Tıkla İzle <

Kartv.net  Olarak Amatör takımların çalışmalarına katıldık’’Beş Takımın aynı anda ve bir tek saha da Antrenman yaptığına  şahit olduk 3 Temmuz Stadyumun da..

Kartv.net  Olarak Amatör takımların çalışmalarına katıldık’’Beş Takımın aynı anda ve bir tek sahada Antrenman yaptığına  şahit olduk 3 Temmuz Stadyumun da..

Erzurum 3 Temmuz Stadyumu yaklaşık’’Elli yıllık bir maziye sahip Stadyum,Binlerce Takımın uğrak yeri olmuş ve Erzurumspor,bile  burada bir çok büyük takımı ağırlamış..

Şehrin kalbinde olan bu Stadyum bir çok futbolcunun ayak bastığı yetiştiği zor şartlarda profesnyönel olduğu yerdir.

Yağmuruyla Çamuruyla acısıyla tatlısıyla bir çok anıların yaşandığı, 3 Temmuz Stadyumu,yapılan tadilatlar onarımların sonucun da halen ayakta.

Bir çok eksikleri bulunmasına rağmen bu sahalarda yetişmiş Futbolcular yine bu sahalarda Hocalık yapıyor,Şartlar her ne olursa olsun,Futbolla yatıp futbola kalkan genç hocaların,yeni nesille yeni vizyon ve jeneriğe ayak uydurmak’’ Erzurum’dan futbolcu çıkarmak  için gecelerini gündüze katıp yağmur çamur demeden bu Şehrin takımına futbolcu yetiştiriyorlar.

İşte 3 Temmuz Stadyumu’’ İşte Minik Gençler ve Yıldızları Görüntüledik,Hocalarıyla Sohbet ettik.

İşte Geleceğin Dadaşları Profesyonel Futbolcuları Kartv.net te ..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.