Spor Haber Girişi : 22 Temmuz 2024 15:55

Futbolcumuz Haluk Baydandan Erzurumspor'a Veda Mesajı

Futbolcumuz Haluk Baydandan Erzurumspor'a Veda Mesajı
Erzurumspor alt yapısında yetişen her katagoride Erzurumspor'da top koşturan Futbolcu Haluk Baydan Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Geçen sezon Bayburtspor'da kiralık onayan Baydan'nın Veda mesajında şu duygulara yer verdi.

Bugün itibariyle kapısından içeri girdiğim ilk andan itibaren çok şey öğrendiğim 
kulübüm ERZURUMSPOR’dan ayrilmis bulunmaktayım, bu kulüpte her zaman  için ter döktüm, savaştım, emek verdim,bugüne kadar istemeyerek kimseye saygısızlığım olduysa herkesten özür diliyorum,,
içimde yarım  kalan çok şey olsada burada geçirdiğim her günümü hep güzel hatırlayacağım.
Unutmayın ki her veda bir kavuşmaya vesiledir,,

Altyapı ile başlayan ve A takıma kadar tüm yaş kategorilerinde formasını gururla giydiğim kulübümden ayrılmak çok zor olsada şartlar ayrılmam gerektiğini gösterdi....
7 yaşımda altyapısına adım attığım, tribünlerinde atkı salladığım, gol sevinçleri yaşadığım,  doğduğum , büyüdüğüm şehrimin takımı, beni ben yapan acısıyla tatlısıyla, ERZURUMSPOR’umdan ayrılık vakti. 
Bu kulübün çatısı altında öncelikle üstümde emeği olan kulüp BAŞKAN larıma   HOCA larıma aynı amaç uğruna ter döktüğüm tüm takım arkadaşlarıma,abilerime,kardeşlerime desteklerini esirgemeyen kulüp personellerimize, tüm yöneticilerimize ve yaptığımız her şeyi anlamlı kılan büyük ERZURUMSPOR taraftarına ve canım aileme teşekkürü bir borç bilirim.  Herkes hakkını helal etsin.
Ben hakkımı ALLAH a emanet ettim hak edene rabbim helal etsin.
Saygılarımla.

Haluk  BAYDAN