• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 16 Aralık 2016 11:01

Feci sözler! 'Müslümanlara yılan gibi…'

Feci sözler! 'Müslümanlara yılan gibi…'

Türkiye Gazetesi köşe yazarlarından M.Necati Özfatura bugünkü köşesinde Nixon iktidarındaki Amerikalı yetkililerin tüyler ürperten sözlerini hatırlatarak, “Müslümanlara yılan gibi saldıracağız”…

İşte M.Necati Özfatura’nın bugünkü yazısı;

Batı’nın meşhur filozofu Bernard Shaw eserinde diyor ki: “Avrupa’nın kurtuluşu İslamiyetten geçer. Hazreti Muhammed’in (sallallahü aleyhi ve sellem) dininin yarının Avrupa’sında kabul göreceğini… Bugün dahi bu din kabul görmeye başlamıştır. İklirosa mensubu adamlar Orta Çağlarda cehalet sebebiyle ve menfur taassuplarının tesirinde kalarak İslam’ın karanlık renklerle tasvire çalışmışlardır. Gerçek şudur ki; Onlar Muhammed (sallallahü aleyhi ve sellem) ve O’nun tebliğ ettiği dinden aşırı derecede nefret edip; O’nu Hazreti İsa’nın (aleyhisselam) bir düşmanı olarak görüyorlardı. Ben ise; Hazreti Muhammed’i (sallallahü aleyhi ve sellem) insanlığın kurtarıcısı olarak görüyorum. Bunu iddia etmenin şart olduğuna inanıyorum. Ve İman ediyorum ki; ancak Hazreti Muhammed’in (sallallahü aleyhi ve sellem) izinde ve O’nun tebliğ ettiği emir ve yasaklara bağlı bir kimse bu modern âlemin liderliğini ele alırsa beşerin müşküllerini halletmeye muvaffak olur. Ve dünyanın çok muhtaç olduğu sulh ve saadeti getirir…”

Bernard Shaw’ın bu görüşüne Sultan Abdülhamid Han aday idi. Batının maneviyattan mahrum maddeye dayalı Hıristiyan Batı kültür potasında erimiş Jön Türkler, Tanzimatçılar ve İttihat Terakki mensupları Batı adına Sultan ve Osmanlıyı yıktılar. Menderes bu maksatla asıldı. Özal ise zehirlendi. Erdoğan’a suikast teşebbüsünün sebebi de budur.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.