• Şenyurt inşaat
Kategoriler Haber Girişi : 19 Ekim 2017 10:05

Eskişehirspor Taraftarlarından Erzurum'a…

Eskişehirspor Taraftarlarından Erzurum'a…

Hafta sonu Eskişehirsspor' Deplasmanına gidecek olan BB.Erzurumspor taraftarına Eskişehirspor Efeler taraftar grubu sıcak karşılayacak.

Eskişehirspor fanatik taraftarlar grubu sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda Erzurum’dan gelecek olan Mavi beyazlı taraftarları misafir ederek en güzel şekilde ağırlayacaklarını duyurdular.

Mavi beyazlı taraftarlar’da aynı duyguları paylaşarak,Eskişehirspor taraftarlarını’da Erzurum’a beklediklerini misafir etmek istediklerini dile getiren paylaşımlar yapıldı,

SPOR’DA ÖRNEK TARAFTARLAR

Eskişehir’de Efeler ve Es Esler Doğuda Dadaşlar Gurubu.

İşte 22 Ekim Pazar günü saat 15:30’da Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi (EFELER GRUBUNUN PAYLAŞIMI)

Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor Erzurumspor karşılaşması için kilometrelerce yoldan gelen Dadaş kardeşlerimizin şehrimizde en güzel şekilde ağırlanacaklarından hiç şüpheleri olmasın Şehrimizi gönül rahatlığı ile gezebilirler sosyal medya üzerinden yazılan olumsuz yazılar var ise Erzurumlu kardeşlerimiz aldırış etmesin kimse şehrimizi kötü lanse edemez. Bu modellerin karşısında en sert şekilde Efeler tribünü olarak hakedene hakkettigini vermesini biliriz şimdiden hayırlı yolculuklar Dadaşlar.

EFELER TRİBÜNÜ.

Bu paylaşımlar Erzurumspor taraftarlarından büyük alkış alırken,Esikşehirspor taraftarları’da Erzurum’da en güzel şekilde karşılanıp ağırlanacağı yorumları yapıldı.

Dostluğun kazanacağı bir maç olsun istediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.