• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 10 Eylül 2024 13:19

Erzurumspor yıldızlar geçidi

Erzurumspor yıldızlar geçidi
Uzun bir sessizlik dönemi sonrasında ardı ardına transferler gerçekleştiren Erzurumspor FK, aralarında Süper Lig tecrübesi de yaşamış birçok oyuncunun da olduğu kadro ile beşinci haftaya giriş yapıyor.

En son Trabzonsporlu Tekliç’i kiralık olarak renklerine bağlayan mavi-beyazlılar, Antalyaspor’da da kaleci Ataberk ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşma yaptı.

 

 

Sessiz ve derinden giden Erzurumspor FK, transfer tahtası kapalı olduğu için önce iç transferi bitirdi, daha sonra dış transfere baktı. İç transferde Estrella dışında mukavelesi biten bütün oyuncular ile yeniden nikah tazeleyen, anlaşan mavi-beyazlılar, tahta kapalı olmasına rağmen Odise Roshi, Koray Kılınç , Gökhan Akkan gibi oyuncuları Erzurum’a getirmişti. Transfer tahtası açılır açılmaz artık idmanlara da çıkan, mevcut oyuncular ile de uyu süresini halletmiş olan bu oyunculara ilk etapta resmi mukavele imzalatan Dadaşlar, daha sonra ihtiyaç duyulan diğer mevkiler için hazır tahta da açıkken hızını düşürmedi, iyice gaza bastı. Alt yapından bir çok oyuncusuna da imza attıran mavi-beyazlı yönetim, en son süper lig deneyimleri de olan Azubuike, Tonio Tekliç ve Antalyaspor’dan kiralanan kaleci Mehmet Ataberk Dadakdeniz’i renklerine bağladı.

 

Ataberk, Tekliç kiralık

Bu arada, yıldızlar geçidine sahne olan Erzurumspor FK’da özellikle yolu Trabzon’dan geçen oyuncu sayısı da giderek arttı. Mustafa Yumlu başta olmak üzere, Mustafa Akbaş, Sefa Akgün ve Batuhan Artaslan gibi bordo mavili kulüpte forma giymiş oyuncuların yanısıra yine aynı kulüp patentli kaleci Kağan Moradoğlu ve Koray Kılınç gibi futbolcularla da sözleşme imzaladı. Ayrıca, Trabzonspor’da forma giyen oyunculardan Tonio Tekliç de mavi-beyazlıların yıldızlar geçidinde yeralan oyuncu. Yeni teknik direktör Şenol Güneş’in de onayının alınması üzerine Erzurum’a gelen Tekliç de kaleci Ataberk gibi kiralık anlaşma yapan futbolcu.

Vedat Refayeli