• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 19 Temmuz 2023 16:20

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal Transfer Tahtası ile İlgili Konuştu

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal Transfer Tahtası ile İlgili Konuştu
Özel Haber: Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal,Kartv.nete yaptığı özel açıklamada gündemlerinde transfer tahtasının ve transferlerin olduğunu söyledi.

Başkan Dal; TFF 1.Lig fikstürü, 19 Temmuz Çarşamba (bugün) saat 19:00'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilecek. Bizde fikstür çekimine katılmak üzere İstanbul’dayız.
Ama gündemimizde Transfer tasının açılması var, bunun için var gücümüzle arayış içerisindeyiz, mutlaka tahtanın açılması gerekiyor.
Şu ana kadar kulübe hiç ciddi başkan adayı çıkmadı, daha önce ben kongrede aday olmayacağımı söylemiştim, eğer ikinci kongreyi iptal etmeseydik Allah korusun takımımız kayyuma kalabilirdi. Yine bir umutla takıma sahip çıkacak başkan adayları bekliyoruz. 
Liglerin başlamasına az bir süre kaldı onursal başkanımız Mehmet Sekmen, vakit geçirmeden bizden takımımızda bulunan yerli ve yabancı oyuncularla görüşülüp onları kulüpte tutmamızı istedi. Bildiğiniz üzere bizde başta Hakan hocamız Kaptanımız Mustafa, Eren, Mustafa Akbaşla anlaşmaya vararak takıma katılmalarını sağladık.
Şu an bizde sözleşmesi biten Alican, Ufuk, Süleyman, Batuhan, Celal birçok futbolcuyla yeniden anlaşmak üzeriyiz. Yine geçen sezon bizde oynayan yabancı futbolcular ile bizim şartlarımız ölçüsünde anlaşmaya varmaya çalışıyoruz ’dedi.