• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 10 Eylül 2024 13:20

Erzurumspor FK, Ataberk Dadakdeniz'i transfer etti!

Erzurumspor FK, Ataberk Dadakdeniz'i transfer etti!

Erzurumspor FK, Antalyaspor'dan Ataberk Dadakdeniz'i kadrosuna kattı. Mavi Meyazlı kulübüm sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Takımımız, son olarak Antalyaspor’da forma giyen kaleci Ataberk Dadakdeniz’le 1 yıllık resmî sözleşme imzaladı. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, kaleci rotasyonunu güçlendirdi. Mavi-beyazlılar, Antalyaspor forması giyen Ataberk Dadakdeniz'i renklerine bağladı.

Mavi Meyazlı kulübüm sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Takımımız, son olarak Antalyaspor’da forma giyen kaleci Ataberk Dadakdeniz’le 1 yıllık resmî sözleşme imzaladı. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi.

 

 

Antalyaspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise "Futbolcumuz Ataberk Dadakdeniz'in 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcumuza verdiği katkı için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz." denildi.

25 yaşındaki file bekçisi kariyerine Bursaspor'da başlamıştı.

Melek Ahıskalı