• Şenyurt inşaat
Spor Haber Girişi : 27 Ağustos 2024 14:03

Erzurumspor'da Malatya alarmı!

Erzurumspor'da Malatya alarmı!
Erzurumspor FK, bir maça daha çıkmaması halinde küme düşmesi garanti olacak Malatya’yı yenerek milli ara öncesi kaçan moralleri yeninden bulmayı hedefleyerek hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

Hafta sonu ligde zor günler yaşayan Malatyaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak olan Erzurumspor FK’da beklenti, rakibin durumuna bakarak rehavete kapılmadan milli ara öncesi galip gelip rahatlamak.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde hazırlıklarını devam ettiren mavi-beyazlılarda tek hedef galibiyet. Geçen hafta oynanan Kocaeli maçında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan, çekilen MR’ı sonrası parmağında kırık tespit edilen Mustafa Akbaş’tan mahrum bir kadro ile sahaya çıkacak olan Erzurum takımı, ligin 4. Haftasını galibiyet ile geride bırakmak istiyor. Keçiören ile yaptığı karşılaşmada gençlerden kurulu bir takımla sahaya çıkan ve başkent temsilcisine yenilmesine rağmen zor anlar yaşatan Malatya’nın kesinlikle hafife alınmaması gerektiği konusunda oyunculara sürekli uyarılarda bulunan teknik heyet, alınacak olan 3 puanın kendilerine ilaç gibi geleceğini söylüyorlar. Malatya maçı sonrası verilecek milli aranın da kendilerine iyi geleceğini düşünen teknik heyet, arada yapılacak olan taktik antrenmanlar ile takıma yeni katılan oyuncuların eskiler ile daha kaynaşacağını planlıyor. Bu arada, Pazar günü oynanması beklenen Malatya maçının başlama saati 19.15 olarak ilan edildi. Şu ana kadar geçen 3 hafta içinde 2 lig maçına çıkmayan Malatya takımının Erzurum maçına da çıkmaması durumunda küme düşmesi kesinleşecek. Sarı kırmızılı ekip, ilk 2 maça çıkmadığı için eksi 3 puanı hanesine yazdırdı.

Erzurumspor FK’ya top desteği

Türkiye Futbol Federasyonu, her sezon olduğu gibi bu sezon da kulüplere futbol topu desteğinde bulundu. Federasyon, Trendyol 1.ligde mücadele eden Erzurumspor FK’ya da antrenman ve maçlarında kullanılmak üzere tam 60 futbol topu gönderdi. Kargo ile gelen farklı renklerdeki meşin yuvarlaklar, kulübün deposunda muhafaza altına alındı.

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

 

HABER MERKEZİ